SUPERAANBIEDING!!!

Zolang de voorraad strekt!

Nu of nooit

Pioneer AVIC-F860BT

Hoogwaardig 2-DIN GPS-navigatiesysteem voor in de wagen met CD, DVD, Bluetooth en 6.1” touchscreen

All-in-one entertainment en navigatie in de wagen.

De AVIC-F860BT heeft alles wat je nodig hebt. Een combinatie van een schitterende

geluidskwaliteit, entertainment en slimme navigatie houden jou en je passagiers tevreden.

Dankzij een eenvoudige USB-aansluiting kun je je smartphone aansluiten en met MirrorLink al je favoriete nummers en filmpjes streamen. Of sluit je telefoon aan op de splinternieuwe AVICSYNC-app en je hebt toegang tot specifieke diensten zoals verkeersinformatie, weerberichten en meer. Je ontvangt updates van kaarten en de meest recente informatie.

Het grote 6.1" multitouchdisplay van de AVIC-F860BT beschikt over een nieuwe en verbeterde interface op Android OS. Net als je smartphone is het intuïtief en gebruiksvriendelijk, en garandeert het nog meer veiligheid achter het stuur.

 

 Apple CarPlay®. De AVIC-F860BT zal een van de eerste aftermarketradio’s met Apple CarPlay zijn (firmware-update vereist). CarPlay is een slimmer, veiliger en toffer systeem om de iPhone® in de auto te gebruiken. Met CarPlay kunnen iPhone-gebruikers op een intuïtieve manier bellen, Maps gebruiken, naar muziek luisteren en berichten openen met één woord of aanraking. Meer informatie op www.apple.com/ios/carplay.

  Multitouchdisplay met hoge resolutie. De knoppen en het scherm met hoog contrast en antiglansfilter kunnen aan ieders smaak worden aangepast. Voor een optimale zichtbaarheid, dag en nacht.

   Verbeterde connectiviteit. Blijf up-to-date en reis nog sneller met AVICSYNC. Sluit je smartphone aan op je NavGate-systeem en krijg toegang tot locatiegebaseerde diensten, meer wegdekking, nauwkeurigheid, updates van kaarten en software. De AVICSYNC- app voor smartphones zal beschikbaar zijn tegen het einde van het jaar.

  Sluit je smartphone aan. Met MirrorLink breng je de intelligentie van je smartphone rechtstreeks over naar het scherm in je auto. Dat is superhandig en veel veiliger als je onderweg bent. Blader door je muziekbibliotheek en je contactpersonen, gebruik een navigatie-app en nog veel meer.

  Voor een beter geluid. Je hebt gegarandeerd een superieur geluid met kwaliteitsvolle audiocomponenten en de Digital Signal Processor, die de perfecte instellingen voor tijdsalignering berekent en over een geavanceerde Auto EQ beschikt.

  Pas je geluid aan. Perfectioneer je luisterervaring; pas de geluidsinstellingen in je wagen aan je persoonlijke smaak aan met de geoptimaliseerde 13-bands grafical EQ.

  Alleseter. Sluit elk apparaat aan om je favoriete nummers te beluisteren of een film te bekijken via: CD, DVD, iPod, iPhone, USB, SD, Aux-in en Bluetooth.

  Parrot Bluetooth-module. Naast basisfuncties zoals handsfree bellen en audiostreaming, omvat deze Bluetooth-module ook: breedbandspraak voor een duidelijkere stem en verbeterde stemherkenning en de mogelijkheid om bestanden te doorzoeken.

  Vermijd files. Geraak sneller op je eindbestemming dankzij deze ingebouwde verkeersdiensten: TMC, ViaMichelin, Mediamobile Nordic en de vooraf geïnstalleerde Here Maps.

 

 

 

Categorie: 2 Din navigatie

Model: Pioneer PIO-AVIC-F860BT

Adviesprijs: €999,00 incl. 21% BTW

 

Nergens goedkoper!!!!

Nu of nooit prijs  €725 incl. 21% btw

Gratis montage

 

Excl. eventuele aansluitstekkers

Facebook